Boktor bestrijden

Ook een boktor kan erg veel schade veroorzakenhetteam

Heeft u last van boktorren? Kom in actie en maak direct een afspraak met Ongediertebestrijding Roskam om de boktor te bestrijden. Snelle bestrijding van boktorren is erg belangrijk.

Bestrijding van boktorren

Schakel de professionele ongediertebestrijder in als er sprake is van boktor. Bestrijden van boktor wordt door Ongediertebestrijding Roskam gedaan met een vloeistof. De giftige bestrijdingsmiddelen vragen om een professionele aanpak. Boorgangen worden opgelegd en behandeld. Ook de buitenkant van houtwerk (planken, balken etc.) worden behandeld.

Wat is een boktor?

Een boktor is bruinzwart, bijna altijd met 2 grijsachtige vlekken. Ontwikkeling van larve tot boktor is 6 tot 12 jaar. Uitvliegopening 6-9mm.

Wat voor schade veroorzaken boktorren?

Een boktor ondermijnt de draagkracht van houten constructie. Daarom is snelle bestrijding van boktor van groot belang. Niet alleen financiële schade, maar ook de draagkracht van uw houten constuctie lijdt eronder. Daarnaast verspreiden boktorren zich, waardoor ook houtwerk in de nabije omgeving aangetast kan worden.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk