Mollen bestrijden

Heeft u last van molshopen?hetteam

Heeft u last van mollen in uw tuin of rondom uw gebouw? Wilt u graag de mol laten bestrijden en weren? Ongediertebestrijding Roskam komt graag bij u langs om u van dit probleem af te helpen.

Mollen bestrijden? Schakel de professionele ongediertebestrijder in. Bestrijden of weren van de mol wordt door Ongediertebestrijding Roskam gedaan met klemmen.

Wat is een mol?

De volwassen mol heeft een lengte tot 15 cm, en is meestal zwart van kleur. De voortplanting is van maart tot juni, draagtijd 3 weken, 3 tot 5 jongen. Mollen leven van wormen en insectenlarven die in hun gangen voorkomen. Een mol zoek geen voedsel het voedsel komt in de mollengang terecht doordat wormen en insectenlarven zich verplaatsen.

Welke schade veroorzaken mollen?

Schade die de mol aanricht kan ontstaan in gewassen die nodig zijn voor wintervoer, denk hierbij aan gras voor koeien. Uiteraard ook schade aan moestuinen, gazons en sportvelden.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk