Houtworm bestrijden

Houtwormen kunnen erg veel schade aanbrengenhetteam

Heeft u last van houtwormen? Kom in actie en maak direct een afspraak met Ongediertebestrijding Roskam om de houtwormeb te bestrijden. Snelle bestrijding van houtwormen is erg belangrijk.

Bestrijding van houtwormen

Schakel de professionele ongediertebestrijder in als er sprake is van houtworm. Bestrijden van houtworm wordt door Ongediertebestrijding Roskam gedaan met een vloeistof. De giftige bestrijdingsmiddelen vragen om een professionele aanpak. Boorgangen worden opgelegd en behandeld. Ook de buitenkant van houtwerk (planken, balken etc.) worden behandeld.

Wat zijn houtwormen?

Houtwormen zijn onkerbruin met dekschild. Van ei tot volwassen kever duurt 3-5 jaar. Larve vreet in het hout, zowel loof- als naadlhout. In mei tot augustus vliegen de kevers uit en paren meteen.

Wat voor schade veroorzaken houtwormen?

Een houtworm ondermijnt de draagkracht van houten constructie. Daarom is snelle bestrijding van houtworm van groot belang. Niet alleen financiële schade, maar ook de draagkracht van uw houten constuctie lijdt eronder. Daarnaast verspreiden houtwormen zich, waardoor ook houtwerk in de nabije omgeving aangetast kan worden.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk