Wespen bestrijden

Al vanaf €50,- verwijderen wij snel en veilig nesten + 100% garantiehetteam

Heeft u last van wespen en u wilt zo snel mogelijk de wespen bestrijden? Is er een wespennest die u wilt laten verwijderen? Ongediertebestrijding Roskam kan wespen bestrijden en de wespennesten verwijderen die de bron van de wespenoverlast is.

Kosten wespen bestrijden

Ongediertebestrijding Roskam kan al wespen bestrijden vanaf €50,00. Dit is inclusief BTW, voorrijkosten, gebruikte materialen en 100% garantie. 

Plaats Kosten

Oosterwolde / Elburg / Dornspijk / "T Harde

€50,-

Wezep / Nunspeet

€55,-

Hulhorst, Hierden, Harderwijk, Biddinghuizen, Dronten, Epe, Heerde, Emst, Wapenveld, Hattem, Zalk, Zwolle

€65,-

Vierhouten

€70,-

Bestrijding van wespen

Geen last meer van wespen? Schakel de professionele ongediertebestrijder in. Bestrijding van wespen wordt door Ongediertebestrijding Roskam met een poeder gedaan. Wespen worden op een vakkundige wijze bestreden. Zeker wanneer mensen een allergie hebben voor wespen is het van groot belang om snel de wespen te laten verwijderen en te bestrijden. Ook als er een wespennest aanwezig is zal Ongediertebestrijding Roskam deze verwijderen.

Soorten wespen

In Nederland komen verschillende soorten wespen voor, o.a. de gewone, Duitse en de Franse wesp. Wespen zijn vaak tussen de 15 en 20mm lang en hebben een zwart/geel gestreept lijf in combinatie met een typerende wespentaille.

Hoornaar bestrijden

Ongediertebestrijding Roskam bestrijdt ook nesten van de hoornaar. De Hoornaar is anders van kleur, heeft een rode kop en is vaak groter dan andere wespensoorten. De koningin van de hoornaar kan tot 4cm groot worden.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk