Fruitvlieg bestrijden

Heeft u last van fruitvliegen?hetteam

Fruitvliegjes kunnen erg vervelend zijn en men heeft snel last van fruitvliegen in huis. Wilt u fruitvliegjes bestrijden? Neem dan direct contact op met Ongediertebestrijding Roskam en wij zorgen voor de bestrijding van fruitvliegen.

Fruitvliegen bestrijden

Bestrijding van fruitvliegen kan erg lastig zijn en hygiëne is erg belangrijk. Fruitvliegen worden 4mm lang. Vrouwtjes leggen tot 900 eitjes, dus belang van bestrijding is groot. Met name in de zomer krijgt men last van fruitvliegjes. Voor een spoedige en blijvende oplossing is het belangrijk dat men geen losse etenswaren, fruit en lege flessen met een restant drank laten liggen of staan.

Schade door fruitvliegjes

De schade die fruitvliegen veroorzaken uit zich vooral in het bederven van uw fruit op de fruitschaal. Daarom is een snelle bestrijding van groot belang.

Bestrijding door ongediertebestrijding Roskam

Fruitvliegen worden door ons verdelgt door middel van een vloeistof. Daarnaast kunnen ook speciale fruitvliegvallen worden toegepast. Heeft u last van fruitvliegen, maak dan snel een afspraak met ons. Wij komen dan direct bij u langs.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk