Over ons

Ongediertebestrijding Roskam is gevestigd in Oosterwolde/Oldebroek, gelegen in de prachtige Veluwe in Gelderland. Eigenaren Wim en Gerrie heeft ruime ervaring en kennis in het bestrijden van ongedierte, insecten en plaagdieren. Bestrijden in een vroeg stadium leidt tot minder last en schade. Ik help u graag met het verdelgen en bestrijden.

Specialist in ongediertebestrijding

Wim Roskam is erkend Bestrijdingsdeskundige en Bestrijdingstechnicus Dierplagen en Houtverwekkende Schimmels. Daarnaast is hij in het bezit van VCA en heeft speciale kennis op het gebied van steenmarters. Tevens wordt gewerkt met H.A.C.C.P (voedselveiligheid) en volgens het Integrate Pest Management IPM principe.

Levering bestrijdingsproducten

Ik lever ook diverse producten voor het bestrijden, verjagen en verdelgen van ongediertes, insecten en plaagdieren. Op die manier kunt u zelf ook actief ongediertebestrijden met kwalitatieve en bewezen producten. 

Tarieven en prijzen ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Roskam hanteert voordelige tarieven. De prijzen voor bestrijding van ongedierte is mede afhankelijk van uw regio en toegankelijkheid van het probleem. Enkele voorbeelden tarieven zijn:

Wij bieden ook speciale abonnementen aan. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Ongediertebestrijding Roskam voor voordelige prijzen en structurele bestrijding van ongedierte, plaagdieren en knaagdieren.

Ongediertebestrijding bij u in de buurt

Ongediertebestrijding Roskam is gevestigd in Oosterwolde/Oldebroek, vlakbij de grenspunt van Flevoland, Gelderland en Overijssel. Vanuit het mooie Veluwe kunnen wij in een grote regio uw ongedierte bestrijden. Wij bestrijden ongedierte in o.a. Elburg, Oldebroek, Wezep, Nunspeet, Hierden, Hulshorst, Harderwijk, Biddinghuizen, Dronten, Zwolle, Hattem, Epe, Heerde en nog veel meer.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk