Kakkerlakken bestrijden

Heeft u last van kakkerlakken?hetteam

Heeft u last van kakkerlakken en wilt u deze laten bestrijden? Maak gerust een afspraak met Ongediertebestrijding Roskam! Wij komen graag langs om deze snel voortplantende soort te bestrijden.

Bestrijding van kakkerlakken

Ongediertebestrijding Roskam komt bij u langs om de kakkerlak te bestrijden. Dit doen wij met behulp van een vloeistof of pasta. Dankzij professionele ongediertebestrijding zult u geen last meer hebben van kakkerlakken.

Wat zijn kakkerlakken?

Een kakkerlak is 10 tot 15 mm groot dan spreken we over de Duitse kakkerlak, de meest voortkomende. Daarnaast zijn er ook nog de Oosterse - Surinaamse en Australische kakkerlak allen groter dan 25 mm maar komen niet veel voor.

Wat voor schade veroorzaken kakkerlakken?

Een kakkerlak draagt erg veel bacterien, schimmels en ziektekiemen met zich mee en bevuilt daarmee uw huis en voedsel waardoor materiële-, financiële- en lichamelijke schade kan ontstaan. Daarom is een snelle bestrijding van kakkerlakken van groot belang.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk