Muggen bestrijden

Last van veel muggen?hetteam

Wering
van muggen horgaas voor de ramen, huid insmeren met muggenafweermiddel. Sinds kort zijn er ook apparaten die de menselijke CO2 uitstoot nabootsen waar de steekmug op af komt.

Muggen in de kruipruimte
Bij bestrijding van muggen in kruipruimte wordt gebruik gemaakt van een vloeibaar middel waardoor de muggen larven doodgaan. In de kruipruimte kan overlast van de muggen ontstaan door het groot worden van muggenlarven in het stilstaande water.

Wat is een mug?

De steekmug is een slank insect van ongeveer 6 mm. lang. Het vrouwtje legt 100 of meer eitjes en leeft 1 tot 2 maanden van uw bloed. In de wintermaanden komen vrouwtjesmuggen in grote aantallen voor in bv kelders, kruipruimtes om te overwinteren. In kruipruimtes waar water in staat kunnen de muggenlarven zich goed ontwikkelen waardoor een continue aanvoer van muggen ontstaat.

Wat voor schade veroorzaken muggen?

Muggen kunnen erg irritant zoemen en je uit de slaap houden. Vrouwtjes muggen die steken kunnen een gevoelige jeukende plek achter laten.


Ongedierte bestrijden of verdelgen?

Heeft u snel hulp nodig bij het verdelgen of bestrijden van uw ongedierte? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen, maar u kunt ons ook direct bellen: +316 2313 1609 of +316 4633 4034

 

wij verwerken de gegevens vertrouwelijk